Tepertő! :)

 2015.09.22. 15:27
Tegnap, azaz 2015. szeptember 21-én volt az első hivatalosnak mondható klubunk. A nevünk maradt a régi hétfőiek klubneve. - Ami azért érdekes, mert a tavalyi három flamma klubból ötvöződtek erre az évre. (szerk.)
Ennek az alkalomnak a témája maga a témakeresés volt, amit úgy döntöttünk el, hogy mindenki felírta egy papírra azokat a tárgyakat, amik mostanában leginkább foglalkoztatják. Felolvasás után 16 darabot tudhattunk magunkénak, és azt kell mondjam: nagyon színes évnek nézünk elébe! :)
A hivatalos mindent megbeszélés után játszottunk.
A játékszabály így hangzik:

Hotelportás

A történet egy hotelben játszódik, ahol a vendégek egyikének valamilyen komoly problémája akadt. Ezt megoldandó hívja is a portást, a kommunikáció viszont kisebbfajta nehézségekbe ütközik, a vendég ugyanis süketnéma. A vendégnek el kell mutogatnia a problémáját, és eztán a portással közösen megoldást is kell találniuk rá. A portás természetesen beszélhet.

Változat: Két csapat játszik, az egyik csapat kitalálja, mi legyen a vendég gondja. Ezt megsúgják a másik csapat egy tagjának, aki „elpanaszolja” bánatát a csapatának. A csapatnak természetesen segítenie kell a problémán. 

Mi ezt úgy játszottuk, hogy párokba álltunk, kettesével kimentünk, addig a többiek kitaláltak valamit a süketnémának, majd miután bejött a portás, kezdődött a könnyesre nevetés. 

Végezetül 9 órakor egy sajátszavas imával zártuk a klubot, majd takarítás után indult mindenki a maga útjára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bogarklub.blog.hu/api/trackback/id/tr807808850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása