Adventi készület 1.

 2015.11.12. 10:46

Az egyik kedvenc időszakom az advent. Ráadásul egy kisközösséggel remekül ki lehet használni! Összegyűjtöttem Nektek néhány ötletet, amit én szívesen megvalósítanék a saját klubommal. 

- Lehet jó cselekedetért cserébe kis kinyomóval kivágott formákat gyűjteni, amit egy átlátszó ketté szedhető üveggömbbe lehet tenni, vagy gombostűvel egy hungarocell golyóra szúrni, így egy esztétikus karácsonyfadíszt készíthettek!

- Készülhet mintás cellux-szal karácsonyfafüzér, amiből szintén minden egyes jó cselekedet után kaphatnak egy darabot.

- Írhattok előre napi feladatkártyákat, amik még izgalmasabbá tehetik a készülődés napjait. Ezekre természetesen a közösséggel kapcsolatos feladatok is kerülhetnek, például: Hívd fel xy-t! (mindenki egy konkrét nevet kap, így senki sem marad ki), kisebbeknél: Készíts valakinek egy rajzot! ... A legkreatívabbak mindig a gyerekek/fiatalok, együtt is kitalálhatjátok a kártyák tartalmát!

- És természetesen a már jól bevált színezős és ragasztós karácsonyfák, betlehemesek is nagyon jók tudnak lenni!

- Gyűjthettek szalmaszálakat is a betlehemi jászolba, hogy a kisded Jézusnak minél puhább fekhelye legyen.

 

Címkék: karácsony advent készülődés kalendárium

A bejegyzés trackback címe:

https://bogarklub.blog.hu/api/trackback/id/tr78072454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása